Carnisseries-xarcuteries Arnall

El 1972 en Vicens Arnall va obrir la primera carnisseria Arnall a Palamós. Abans, havia après l’ofici amb diferents carnissers de l’Empordà. Un any després s’hi va afegir la seva dona, Teresa Barris. Des de llavors, s’han anat obrint nous punts de venda i ja des dels anys noranta s’ha incorporat a l’empresa una segona generació.

A les carnisseries-xarcuteries Arnall hi trobareu carns de primera qualitat procedents de ramaders de les comarques de Girona, especialitats d’elaboració pròpia, una gran varietat d’embotits i formatges, plats per emportar, vins i caves, i una selecció de productes artesans.

La nostra filosofia és oferir, com a carnissers-xarcuters tradicionals, productes de gran qualitat i amb un excel·lent servei. Però a més, aprofitant que tenim diverses botigues, intentem oferir uns preus ajustats, i una gran varietat de productes. Tot això ve avalat per professionals que porten molts anys treballant amb nosaltres, i sobretot pels nostres clients, als qui agraïm la seva confiança!

Actualment hi ha 6 carnisseries-xarcuteries Arnall: a Palamós, Palafrugell, Platja d’Aro, S’Agaró, Torre Valentina i Torroella. A més, gestionem la carnisseria-xarcuteria dels supermercats Jodofi de Pals i Begur, i del supermercat GP de l’Estartit.

Back to Top
Cistella
Tancar

No hi ha productes a la cistella.