Noves especialitats
En els últims mesos hem anat incorporant nous productes en els nostres establiments, com diferents enfilalls, hamburgueses i adobats.
En els enfilalls, hi hem afegit els mediterranis de pollastre o de porc (amb herbes provençals com el romaní, la farigola, l’orenga,…), els de frankfurt i bacon, els clàssics (amb porc, codony i cansalada) o els de provolone.
En les hamburgueses, hem afegit les de vedella amb herbes de xurrasco, les de pollastre, ceba i formatge, o la nova gamma d’hamburgueses mini, molt adequada pels nens o pels adults que ho volen provar amb uns panets que també els podem oferir.
En la categoria d’adobats, hem incorporat 2 productes també interessants. El pollastre “wok”, que és pit de pollastre tallat petit, adobat amb espècies i curry (no picant), i que és ideal per barrejar amb arrossos o verdures. També es pot posar com a ingredients per a un “taco” mexicà. En la mateixa línia, la vedella “thai”, que està adobada amb espècies i pebre vermell (picant).
També són interessants les llesques de provolone amb bacon o amb sobrassada i formatge de cabra, ideals per fer al forn o a la planxa.